IFS-felt-crop

Kan brukes til umiddelbare og prediktive hendelser direkte i feltserviceløsning

IFS lanserer feltserviceløsning med IoT-støtte

Den nye versjonen av IFS Field Service Management™ er sømløst integrert med IFS IoT Business Connector™ og tilbyr et helt nytt grensesnitt IFS kunngjør at den siste versjonen av IFS Field Service Management (5.7) nå er tilgjengelig og inneholder mange forbedringer.

Integrert IoT-støtte – Den nye versjonen er sømløst integrert med IFS IoT Business Connector, og dette gjør det mulig for bedrifter å dra nytte av Tingenes internett (IOT) for å analysere data fra tilkoblede maskiner og utstyr. IOT data kan brukes til umiddelbare og prediktive hendelser direkte i feltserviceløsningen, noe som forbedrer servicenivået og gir kostnadsbesparelser.

Forbedret brukeropplevelse – Den visuelle identiteten har blitt totalrenovert for å tilby et moderne og intuitivt arbeidsmiljø. Den nye versjonen er dessuten utstyrt med IFS Lobby for å visualisere forretningsdata i sanntid. Det nye grensesnittet gir forbedringer i brukervennlighet, effektiv arbeidsflyt og standard integrasjon med Microsoft Skype for Business.

Økt funksjonalitet - Fortsatt produktinvesteringer er gjort for å støtte mobile medarbeidere, inkludert forbedringer i håndtering av frakt, lager, innkjøp, delelister og produktstrukturer. En rekke arbeidsprosesser er blitt utviklet for å støtte oppgavestyring for arbeidslag og anbud for reservedeler, varer og tjenester.

Intelligent feltservice – Den nye versjonen inkluderer økte funksjoner for strategisk insikt og beslutninger – fra automatisering av arbeidsstatus via geokoding og intelligent identifisering av oppdrag og løsninger til automatiske aktivitetsstrømmer av relevant informasjon gjennom hele serviceprosessen.

Alltid oppdatert feltservicehåndtering – Nytt i IFS Field Service Management 5.7 er en supportmodell basert på kvartalsvise oppdateringer av programvaren. Ved å fjerne behovet for å implementere servicepakker, vil oppdateringene i stedet distribueres regelmessig, noe som betyr at kundene alltid kan dra nytte av de nyeste forbedringene raskere og til en lavere kostnad. En rekke forbedringer er også gjort for å redusere de totale eierkostnadene.

– Teknologiske endringer påvirker nesten alle forretningsprosesser inkludert feltservice, og IFS er en pioner i utviklingen. IFS FSM tilbyr heldekkende funksjonalitet for optimalisering av ressurser gjennom hele servicelivssyklusen. Med støtte for IoT i IFS FSM 5.7 kan serviceorganisasjoner bli proaktive og prediktive ved å identifisere og løse utstyrsproblemer før det resulterer i driftstopp som vil påvirke virksomhetens resultat og sikkerhet, sier Ralph Rio, Vice President Enterprise Software, ARC Advisory Group.

– Vi er spente på lanseringen av den nye versjonen som vil befeste vår posisjon som leverandør av markedets mest komplette og tilkoblede feltserviceløsning. Service er et område hvor selskapene kan realisere stor forretningsverdi gjennom IOT og ved å integrere IFS IoT Business Connector skaper vi en helt ny verden av muligheter for prediktiv og optimalisert feltservice. Med feltservicehåndtering som et strategiskt satsingsområde ser vi frem til å fortsette å levere nyvinninger som kan hjelpe våre kunder til å nyttiggjøre seg den nyeste teknologien, sier Mark Brewer, industridirektør for service hos IFS.

Les mer om hvordan IFS støtter serviceorienterte selskaper her: http://www.ifsworld.com/no/bransjer/serviceleverandorer/

Phoenix etikett crop

Ny produktetikett støtter automatisert varemottak

For å optimalisere logistikkprosessene ytterligere innfører Phoenix Contact nye produktetiketter som forenkler automatisert varemottak og varelevering hos kundene sine. De nye produktetikettene gjengir den viktigste informasjonen, som artikkelnummer, mengde, produksjonsdato, batch og opprinnelsesland, som 1D-strekkode og/eller 2D-datamatrisekode. 

JFK Werma WeAssist crop

Reduser risiko og usikkerhet, og spar deg for kostbar nedetid

Mangelen på sanntidsinformasjon kan føre til uventede flaskehalser og produksjonsnedetid, noe som til slutt påvirker bedriftens lønnsomhet. Med WeAssist prosessoptimaliserings-system fra JFKnudtzen kan du løse utfordringene.

Graphic Group Mensch & Medien Gm

Elektronisk komponentbeskyttelse for 48 V forbrukere

Med de nye, enkanals automatsikringene PTCB fra Phoenix Contact sikres nå også last med forsyningsspenning på 48 V DC elektronisk. Komponentbeskyttelsen kan kombineres med rekkeklemmeporteføljen CLIPLINE. 

UR30 crop

Universal Robots lanserer ny kraftkar – løfter hele 30 kg

Til tross for at den nye roboten er råsterk, er den fortsatt betegnet som samarbeidende. Nye UR30 er nå endelig klar for det norske markedet melder distributøren Kameleon Robotics. Verdens største produsent av samarbeidende roboter, Universal Robots, lanserte rett før jul en helt ny robot i sin nye produktserie.