SigumF P6 GLAS crop

Justering av prøvevolum er enkelt.

Helautomatiske prøvetakere fra Maxx

Sigum Fagerberg AS lanserer helautomatiske vannprøvetakere fra den tyske kvalitetsprodusenten Maxx. Maxx helautomatiske prøvetakere sikrer nøyaktige, pålitelige og dokumenterbare vannprøver for vann, avløp og industri.

Det tilbys både batteridrevne portable enheter, stasjonære enheter for fast montering og mulighet for å skreddersy løsninger etter kundens behov. Prøvetaking kan programmeres til å skje ved faste tidspunkter, ukedager, mengdeproporsjonalt eller ved spesifiserte hendelser.

Du bestemmer om prøver skal gå i samme flaske (snittprøvetaking) eller fordeles i flere flasker. Justering av prøvevolum er enkelt.

Maxx prøvetakere leveres med opptil 24 prøveflasker med volum fra 1 liter og opp til 25 liter. Prøvekammeret kan utstyres med kjøling og automatisk distribusjon mellom prøveflaskene.

Om man ønsker en backup (f.eks vannprøver fra siste 24 døgn), kan prøvetakeren utstyres med kjøling, automatisk tømming og rengjøring av eldste prøveflaske.
Når alle prøveflaskene er fulle tømmes og rengjøres den første flasken og står klar for å ta imot nye prøver. På denne måten sikrer man automatisk at prøver blir tatt om behovet for en senere analyse skulle oppstå.

Maxx prøvetakere har enkel og oversiktlig betjening.
En vannprøve kan foretas når som helst ved et tastetrykk, eller helautomatisk uten personell til stede.

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.