Last mile ny sjef crop

Ledende leverandør av robuste og spesialtilpassede datakommunikasjon og video

Hans-Jørgen Solli tiltrer som daglig leder i Last Mile Communication Holding AS

–Med ansettelsen av Hans-Jørgen Solli får vi en daglig leder med både markedsførings og teknologi-erfaring fra selskap med både norsk og internasjonal virksomhet, sier styreleder Børge Krogsrud.

Hans-Jørgen Solli er utdannet Sivilmarkedsfører fra BI/NMH, er 47 år og bosatt i Vollen i Asker. Han startet sin arbeidskarriere i 1994 i IT-selskapet TerraMar Informasjonssystemer på Høvik som Salg og Markedssjef. I 2001 begynte han i Computer Associates med ansvar for industrikunder i Norden. Han gikk deretter over til Canon Norge hvor han fikk ansvaret for å bygge opp Canons forretningsområdet inne elektronisk dokumenthåndtering. De siste 6 årene har han vært Administrerende direktør i konsulentselskapet Right Management Norway, et selskap i ManpowerGroup.

-Jeg ser frem til å ta fatt på arbeidsoppgavene i Last Mile Communication AS. Selskapet er Skandinavias ledende leverandør av robuste og spesialtilpassede datakommunikasjons- og videoløsninger for alle industrielle miljøer på land og til havs. Vi skal videreutvikle selskapets produkter og tjenester og fortsatt være ledende i utviklingen av industrielle kommunikasjonsløsninger kommenterer Hans-Jørgen Solli.

Last Mile Communication AS leverer sine løsninger hovedsakelig gjennom autoriserte kompetansepartnere. Leveranseområdene er maritim sektor, vann & avløp, samferdsel, olje & gass, kraft og andre bransjer som stiller de særlige krav til kvalitet, stabilitet og sikkerhet.

Last Mile Communication Holding AS er en betydelig aktør i den norske markedet med 33 ansatte og en omsetning på 100 mill. Har som hovedfokus å levere systemer og løsninger som ivaretar menneskers liv og helse samt samfunns viktige funksjoner via kritisk kommunikasjons infrastruktur, stabil drift og tjenesteyting.

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien. 

Erik Hansen Testdal

Ny produktansvarlig BU MI/IFC/ICS hos Phoenix Contact

Erik Hansen Testdal er ansatt som ny produktansvarlig BU MI/IFC/ICS hos Phoenix Contact. Erik (32) har en bachelor som elektroingeniør, med spesialisering innen industriell instrumentering fra NTNU Trondheim.

les mer...