Håland Magnetrol crop

Kompetanse og lang erfaring innenfor nivå måling er avgjørende

Håland Instrumentering AS er tilbake som den norske distributøren for Magnetrol

Firmaet oppfatter dette som en stor tillitserklæring til Håland Instrumentering AS fra Magnetrol og deres team både i Europa og USA.

Januar 2016 ble vi dessverre satt på sidelinjen for å kunne gi plass til en av våre konkurrenter som skulle videreutvikle Magnetrol for det norske markedet. I løpet av denne 2 års perioden viser det seg at kompetanse og lang erfaring innenfor nivå måling er avgjørende for å kunne lykkes, når en skal involvere seg i krevende prosjekter og applikasjoner som gjennomføres i Norge. Det var Magnetrol som kontakt med Håland Instrumentering AS.

Håland Instrumentering AS er operativ fra dags dato som distributør.

Magnetrol er en av verdens største produsenter av nivåmåling utstyr for prosess applikasjoner og i deres produkt spekter inngår blant annet "Guided Wave Radar" nivå transmitter.

Det kan også leveres flow brytere og transmittere basert på termisk måleprinsipp. Alle Magnetrols produkter leveres for klassifiserte områder og er tilpasset for røffe applikasjoner.

Produktene er benyttet gjennom mange år både for offshore og onshore installasjoner i Norge, og har en betydelig referanse liste både nasjonalt og internasjonalt.

Ytterligere informasjon finnes på; www.hi-as.no  

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser.