Moment Studio

Reorganiserer for økt effektivitet

Goodtech endrer ledelsesstruktur

Goodtech reorganiserer for økt effektivitet og gjennomfører organisatoriske endringer for å effektivisere samt styrke salg- og prosjektgjennomføringen i konsernet.

Dagens forretningsområder fjernes, samtidig som det opprettes nye konsernroller for salg- og markedsføring, samt prosjektgjennomføring hvor innkjøp også inngår.

Ny konserndirektør for Prosjekt blir Magne Reierson som har ledet forretningsområdet Projects & Services tidligere. Stillingen som konserndirektør for Salg- og Marked vil bli lyst ut.

Konserndirektør Hans Vedde som har ledet forretningsområdet Solutions går over til andre oppgaver i konsernet. Konserndirektør for Environment Alef Jansson trer også ut av konsernledelsen som følge av ny organisasjonsstruktur, men fortsetter som ansvarlig leder for Goodtech Environment AB på Åland.

Den nye strukturen er gyldig fra 1/1-2017. Konsernledelsen i Goodtech vil etter dette bestå av:

- Eric Staurset: Konsernsjef/CEO

- Synnøve Granli: CFO
- Jørn Jørgensen: CIO
- Magne Reierson: Konserndirektør Prosjekt
 

Konserndirektør for Salg og Marked som vil bli annonsert senere.

Konsernsjef Eric Staurset uttaler: «Med dette ønsker vi å kunne levere enda bedre løsninger og prosjekter for kundene våre. Vi ønsker å fremstå som en attraktiv leverandør av bærekraftig industriell effektivitet. Endringene vil også danne et viktig fundament for et mer effektivt Goodtech.»

 

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.