IMI trykkstøt VA_82730 crop

Kan redusere trykkstøt med mer enn 80 prosent

Forebygg trykkstøt med IMI Buschjost ventiler

Vanntrykkstøt, også kalt hydraulisk sjokk, skaper en plutselig trykkstigning i et rørsystem. Dette kan gjøre skade på pakninger, rør, fittings og øvrige komponenter på applikasjonen.

IMI Precision Engineerings suverene magnetventiler kan redusere trykkstøt med mer enn 80%, testet i forhold til lignende produkter på markedet.

IMI Buschjost ventilene har et funksjonelt og kompakt design, og motstår lett aggressive gasser og væsker. Spolen kan enkelt byttes uten bruk av verktøy (Click-on®).

Ventilene beskytter det utstyret som ikke tåler trykkstøt, og er kostnadsbesparende for eierne.

Dra nytte av IMI Buschjost ventilene i applikasjoner innenfor industriell automasjon, kjemiske prosesser, prosesskjøling, automater til næringsmidler, vannbehandling og spillvann, fremstilling av materialer og energi (olje og gass).

I 2015 ble Norgren AS en del av IMI Precision Engineering, en divisjon under det engelske ingeniørselskapet IMI plc, som består av en del velkjente og ledende varemerker som IMI Norgren, IMI Herion, IMI Buschjost, IMI FAS og IMI Maxseal.

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...
670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...
Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad.