Vega-bluetooth-crop

VEGA styrker ytterligere sin modulære instrumentplattformen

Første bluetooth konfigurering av nivå- og trykktransmittere

Nivå og trykkmålingsspesialisten VEGA, introduserte ved årsskiftet som den første sensorprodusenten på markedet, bluetooth trådløs konfigurering av alle sine nivå og trykktransmittere. Bluetooth åpner nye muligheter for alle plics® nivå og trykktransmittere fra produsenten.

En ny generasjon av PLICSCOM, kombinert display og betjeningsmodul, gjør det mulig å konfigurere alle VEGAs nivå- og trykktransmittere trådløst via en App - enkelt, praktisk og sikkert.

Ved introduksjonen av nye PLICSCOM, styrker VEGA ytterligere den modulære instrumentplattformen plics®. Den trådløse kommunikasjonen Bluetooth, er egnet for alle bransjer og spesielt egnet for bruk på vanskelig tilgjengelige steder, røffe industrielle omgivelser, samt Ex- områder. En stor fordel med denne enheten er at den er kompatibel med alle plics® -instrumenter som er produsert siden 2002 uten behov for software-oppdatering, totalt over 1,5 millioner instrumenter.

Alt du trenger å gjøre er å laste ned VEGA Tools Appen, monter PLICSCOM i instrumentet og du er klar! Konfigurering av instrumentene kan da utføres på et trygt område via smarttelefon, nettbrett eller PC, på en behagelig og sikker måte. PLICSCOM kan også monteres som eksternt display med diagnosefunksjoner.

For de som fortsatt ønsker å utføre konfigureringen direkte på sine plics® sensorer, har VEGA et annet smart alternativ i ermet: en magnetisk penn tillater berøringsfri betjening direkte gjennom vinduet på lokket. Instrumentene er dermed alltid godt beskyttet, selv dårlige værforhold og tilsmussing kan ikke påvirke instrumentene.

Vega Norge ble etablert som eget selskap tidligere i år, med lokaler i Drammen.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Rittal kapsling crop

Driftsikkerhet for kapslinger

Varme er sjelden en velkommen gjest i skapsystemer. Derfor er det viktig at uønsket varme fjernes og at ytterligere oppvarming unngås om mulig for å sikre problemfri drift av installerte komponenter. For å løse denne oppgaven brukes ofte filtervifter – et kjølealternativ som ikke tidligere har fått den respekten og påskjønnelsen det fortjener. 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner.