Moment Studio

Jeg ser fram til å ta fatt på å realisere Goodtechs mange muligheter

Eric Staurset blir ny konsernsjef i Goodtech ASA

Eric Staurset tiltrer som ny konsernsjef i Goodtech ASA. Han kommer fra lederroller innenfor energisektoren til GE, tidligere Alstom hvor han var Country manager. Staurset overtar etter nærmere avtale.

Eric Staurset har hatt ledende posisjoner i Norge og Norden innen samferdsel, vannkraft, renseteknologi og karbonfangst. Han har hatt flere lederroller i Elkem og Borealis tidligere.

Staurset har en Master of Science in Economics and Business Administration fra Universitetet i Aalborg, og managementstudier fra IMD og INSEAD.

Styreleder Stig Grimsgaard Andersen er glad for å få Staurset på laget: - Hans erfaringsbakgrunn er meget relevant for Goodtechs virksomhetsområder. Hans interesse og erfaring innen teknikk og teknologi, sammen med bred ledererfaring skaper et godt grunnlag for å videreutvikle Goodtechs markedspotensial etter restruktureringen av selskapet, sier Andersen.

Staurset ansettes på markedsmessige vilkår, og har inngått avtale med Goodtech ASA om tildeling av aksjer i selskapet til en verdi av inntil NOK 300 000 ved tiltredelse og på nærmere avtalte vilkår.

- Jeg ser fram til å ta fatt på å realisere Goodtechs mange muligheter og ressurser, sier Eric Staurset. Jeg er ydmyk til oppgaven for et selskap med en slik kompetanse, historie og solide prosjekter. Jeg gleder meg, sier han.

Arve Teie har fungert som konsernsjef siden høsten 2014. Han har ledet en krevende omstilling av selskapet gjennom de siste 18 månedene, som har ført til det fokuserte selskapet Goodtech er i dag. Han takker nå av i Goodtech, men vil støtte ny konsernsjef i en overgangsperiode.

- Jeg vil gi honnør for det arbeidet Arve Teie har gjort for Goodtech i mange år. Som leder har han gjennomført strukturelle og strategiske tiltak på en meget god måte, til det beste for kunder, ansatte og eiere – samtidig som selskapet akkurat nå har en historisk høy ordrereserve, sier styreleder Stig Grimsgaard Andersen.

Goodtech har en solid posisjon i prosess- og automasjonsmarkedet i Norden. Ordrereserven utgjør godt over 500 millioner kroner, etter at flere viktige kontrakter er vunnet.

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien. 

Erik Hansen Testdal

Ny produktansvarlig BU MI/IFC/ICS hos Phoenix Contact

Erik Hansen Testdal er ansatt som ny produktansvarlig BU MI/IFC/ICS hos Phoenix Contact. Erik (32) har en bachelor som elektroingeniør, med spesialisering innen industriell instrumentering fra NTNU Trondheim.

les mer...