Eplan-Predefined-length-cro

Kan på en intuitiv måte designe ledningsnettet

EplanHarnessproD 2.6 Lett og enkelt helt frem til produksjon

EplanHarnessproD versjon 2.6 er en intuitiv 2D/3D-programvare som dekker dagens arbeidskrav til kabling og ledningsnett. Blant de nye funksjonene finner du forbedringer i produksjonsspesifikasjoner som inkluderer kablingstegninger i tillegg til naglebordet.

Ledningsdimensjonering er nå automatisk. Ledninger med forhåndsdefinert lengde kan enkelt føres i EplanHarnessproD. Og gjennom åpne grensesnitt blir samarbeidet mellom mekaniske og elektriske ingeniører bedre.
Ledninger med forhåndsdefinert lengde kan nå enkelt føres i EplanHarnessproD. I løpet av konstruksjonsprosessen vises nåværende og ønskede lengder nøyaktig, og brukerne kan enkelt gjenkjenne hvordan ledningene føres på best mulig måte.
Den nye programvaren EplanHarnessproD versjon 2.6 for kabling og ledningsnett er klar for utgivelse. Basert på 3D-modeller av de mekaniske og elektriske diagrammene kan man på en intuitiv måte designe ledningsnettet. Neste trinn er overføingene av data til produksjon. Dette er et område hvor vi har gjort store forbedringer: integrering av 2D-kablingstegninger, som automatisk hentes fra 2D/3D-designmiljøet og som spesifiserer både dimensjonspunkter og tilkoblingspunkter. Dette tillater automatisk dimensjonering, noe som sparer dyrbar tid og sikrer riktige resultater. Strippelengder og ledningsbelegg kan nå også defineres i designfasen og vises i produksjonstegningene. Dette gir brukere en rask og omfattende prosjektoversikt.

Bestemme lengder

I EplanHarnessproD 2.6 kan brukerne forhåndsdefinere en fast lengde - for antennekabler (som et eksempel). I løpet av designprosessen vises nåværende og ønskede lengder nøyaktig og brukerne kan enkelt gjenkjenne hvordan kablene skal føres. Dette tillater samtidig en reduksjon av variasjoner, noe som gir kostnadsbesparelser i lagerbeholdning og produksjon. Videre funksjoner for opprettelsen av kabelenheter tillater en gruppering av elementer i tillegg til en tilordning av komponentnumre til kabelenheter, noe som dermed gir en mer omfattende prosjektoversikt.

Optimalt integrert 

Koblingen til EplanPlatformen og systemåpenhet mot MCAD og ECAD sikrer kontinuerlig flyt mellom elektrisk og mekanisk ingeniørarbeid. En annen ny funksjon er at Eplan-prosjekter kan overføres direkte til ledningsnettprogramvaren med versjon 2.6. Ikke bare det, men Eplan Plattformens sentrale delbehandling støtter også integrert datalagring slik at brukere kun behøver oppbevare data på ett system. Dette muliggjør integrerte arbeidsprosesser for ledningsnett fra diagram til produksjon. Gjennom brukervennlighet og integrerte data får man da et grunnlag for enkle og effektive resultater helt frem til produksjon. 

Individuelle bruksfelt 

Flere funksjonelle forbedringer i systemet bidrar til å gjøre prosjektene innen kablingsdesign og ledningsnett mer effektive. EplanHarnessproD støtter alle industrier hvor kabling og ledningsnett må føres, for eksempel spesialkjøretøy, utstyrsprodusenter, forhåndsproduksjon av kabling/ledningsnett, maskinprodusenter og bedriftsavdelinger hvor tverrfaglig samarbeid er nødvendig.

 

Phoenix etikett crop

Ny produktetikett støtter automatisert varemottak

For å optimalisere logistikkprosessene ytterligere innfører Phoenix Contact nye produktetiketter som forenkler automatisert varemottak og varelevering hos kundene sine. De nye produktetikettene gjengir den viktigste informasjonen, som artikkelnummer, mengde, produksjonsdato, batch og opprinnelsesland, som 1D-strekkode og/eller 2D-datamatrisekode. 

JFK Werma WeAssist crop

Reduser risiko og usikkerhet, og spar deg for kostbar nedetid

Mangelen på sanntidsinformasjon kan føre til uventede flaskehalser og produksjonsnedetid, noe som til slutt påvirker bedriftens lønnsomhet. Med WeAssist prosessoptimaliserings-system fra JFKnudtzen kan du løse utfordringene.

Graphic Group Mensch & Medien Gm

Elektronisk komponentbeskyttelse for 48 V forbrukere

Med de nye, enkanals automatsikringene PTCB fra Phoenix Contact sikres nå også last med forsyningsspenning på 48 V DC elektronisk. Komponentbeskyttelsen kan kombineres med rekkeklemmeporteføljen CLIPLINE. 

UR30 crop

Universal Robots lanserer ny kraftkar – løfter hele 30 kg

Til tross for at den nye roboten er råsterk, er den fortsatt betegnet som samarbeidende. Nye UR30 er nå endelig klar for det norske markedet melder distributøren Kameleon Robotics. Verdens største produsent av samarbeidende roboter, Universal Robots, lanserte rett før jul en helt ny robot i sin nye produktserie.