Emerson IIoT crop

Peter Zornio; Vårt må er å hjelpe kunder iå starte opp i det små og pragmatiske

Emerson vinnere av McRock IIoT Awards 2018

McRock Capital er et ledende risikokapitalfond som fokusert utelukkende på Industrial Internet of Things (IIoT). Under sitt syvende årlige McRock IIoT-symposium i Montreal i forrige uke annonserte de 2018-vinnere av den årlige McRock IIoT-prisen, som gikk til Emerson Automation Solutions

2018 McRock IIoT Awards anerkjenner organisasjoner og enkeltpersoner i de tre kategoriene:

  • IIoTs bedriftsleder av året,
  • IIoT Entrepreneur of the Year og
  • IIoT Diversity Leader of the Year.

 

2018-vinnerne ble valgt av en jury som består av bransjeledende personer


McRock IIoT Corporate Lead of the Year
Denne prisen er presentert for et selskap som driver IIoT-adopsjon ved å demonstrere en unik og vellykket IIoT-løsning internt eller med en kunde. Emerson blir tildelt McRock IIoT Corporate Leader of the Year 2018.
 
Emerson er Peter Zornio, Chief Technology Officer i Emerson Automation Solutions
 
Emerson har en lang historie med å fremme hva som vil bli IIoT teknologi. Tilbake i 1997 lanserte Emerson den opprinnelige PlantWeb ™ -feltbaserte kontrollarkitekturen, hvor de skape en løsning for kontroll- og informasjontilgang over et helt anlegg. I mer enn ti år har Emerson utviklet standardbaserte trådløse enheter og sensorer til industrielle løsninger. Det er bygget en bred produktportefølje og den installerte base er stor.

Med lanseringen av Plantwebs digitale økosystem i 2016 under ledelse av Mike Train, konsernsjef i Emerson Automation Solutions og Peter Zornio, Chief Technology Officer, har Emerson Automation Solutions utvidet selskapet plattform som bringer en omfattende IIoT-portefølje av produkter til sine kunder. Porteføljen omfatter alt fra instrumentering til kontrollutstyr løsninger for analyse og tjenester. Emerson mener at den neste epoken med verdiskaping vil bli aktivert ved digital transformasjon, og fortsetter sitt IIoT-lederskap ved å utvikle og implementere teknologier og tjenester som knytter sammen organisasjonens sensorer, verdier, hele fabrikker, mennesker og prosesser. Emerson's IIoT-kapasitet bidrar til å gjøre industriell drift mer produktiv og sikrere for tusenvis av fabrikker over hele verden.
 
«Det store potensialet for Industrial IoT-teknologier er både spennende og skremmende. Det er ingen overraskelse at mange bedrifter sliter med å realisere resultatene som blir lovet av IIoT-leverandører», sier Peter Zornio, Chief Technology Officer i Emerson Automation Solutions. «Vårt fokus er å hjelpe kundene å starte opp i det små og pragmatiske i retning av å oppnå Top Quartile-ytelse, ved bruk av Industrial IoT-teknologier, dataanalyse og innsikt og vår ekspertrådgivning.»
 

SINTEF_5G_7 crop

Industri 5.0 - Mennesket i fokus

Industri 5.0 handler om å løfte blikket litt. Løfte blikket ut av bedriften og ta innover seg de store samfunnsutfordringer man står oppi. – Det være seg bærekraft, et viktig element, og det vi kaller resiliens, altså evnen til å motstå alle disse hendelsene som skjer rundt oss hele tiden. Enten det er kriger eller pandemier, eller en brå slutt i forsyningskjedene, og samtidig gå i mennesket – settes i fokus på en litt ny måte, sier Bjørnar Henriksen, seniorforsker, SINTEF Digital Teknologiledelse.

Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad. 

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

AMNYTT 02 2024 kollasj crop

AMNYTT 02 2024 er publisert


  •  

  • Konseptet Industri 4.0 ble lansert av den tyske regjering høsten 2011. Nå har EU tatt et nytt initiativ. Industri 5.0 er lansert. I erkjennelsen av at teknologi fungerer ikke uten god og riktig involvering av mennesker rettet det nye initiativet seg mot utnyttelsen av mennesket i det totale bilde. I tillegg tar Industri 5.0 også hensyn til miljømessige forhold. 


les mer...