Elteco Fuji crop

Kan tilpasse omformerne fra enkle funksjoner til fullskalert programmering.

Elteco utvider produktporteføljen med nytt spennende agentur

Elteco AS i Porsgrunn har inngått seg en nytt og spennende agenturavtale på frekvensomformere. Fra september vil vi supplere vårt eksisterende tilbud med omformere fra Fuji Electric.

Tilpasning av produkter til det europeiske markedet

Fuji Electric er en global aktør innen energi og miljø. Innovative løsninger er et kjennemerke for denne verdensledende teknologigiganten.  Fuji Electric Manufacturing Co Ltd. ble faktisk etablert som et japansk-tysk joint venture. Grunnlaget for selskapet ble lagt tilbake i 1923 av Furukawa Electric Co. Ltd. og Siemens. I dag sysselsetter Fuji Electric over 25 000 mennesker og har fabrikker, datterselskaper og kontorer over hele verden.

Fuji Electrics banebrytende produkter og service for energi- og industrielle applikasjoner er verdsatt av kunder over hele verden. Selskapets mål er å redusere kundenes energiforbruk og CO2-utslipp ved å utvikle svært effektive og miljøvennlige produkter og løsninger.

Løsninger for utfordrende krav

Fuji Electric Europe, som ble etablert i 1987, er et 100-prosent datterselskap av Fuji Electric Japan.  Med hovekontor i den tyske byen Offenbach, er de ansvarlig for kunder i Europa, Russland, Afrika og Midtøsten. Selskapets hovedmål er å styre salg, service og support for hele produktspekteret, og å tilpasse produktene til kundespesifikke behov. Frekvensomformere av topp kvalitet er et av nøkkelproduktene i det europeiske datterselskapet. De foregående årene har selskapet konsentrert seg om å levere frekvensomformere til heiser og rulletrapper. I dag anerkjenner markedet kvaliteten på Fujis produkter, og de er blitt en av de ledende leverandørene av motorstyringer.

Fuji Europe har definert ulike markeder som muliggjør kvalitativ vekst. De har satt sine øyne på markeder hvor kunnskap og kvalitetsløsninger er viktige og nødvendige.  Disse inkluderer for eksempel HVAC og pumpeapplikasjoner.

FRENIC-ACE

FRENIC-ACE er en omformer som gir utmerket kostnadseffektivitet og opprettholder sin høye ytelse gjennom optimalt design. Med 200 programmeringslinjer tilgjengelige som standard, kan brukerne tilpasse omformerne fra enkle funksjoner til fullskalert programmering.

Noen fordeler FRENIC-ACE:

  • Tilpasset logikk (mini PLS, 200 trinn), overlegen fleksibilitet
  • 4 «rating nivåer» på omformerne fra
  • CAN Open kommunikasjon innebygd som standard
  • Bredt utvalg av funksjoner som standardfunksjon
  • 2 safety innganger og 1 safety utgang STO (kompatibel med EN / ISO13849-1, SIL3, Pl e, cat.3)
  • 10 års levetidsdesign
  • Multifunksjonspanel

FRENIC-Ace er en nestegenerasjons frekvensomformer, som kan brukes på ulike maskiner og enheter. FRENIC-Ace kan brukes i nesten alle typer applikasjoner, fra vifter og pumper, til spesialløsninger.

 

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.