Nord-logidrive_300-crop

Utviklet for horisontale eller skråstilte transportører

Effektive og vedlikeholdsvennlige drev

NORD DRIVESYSTEMS tilbyr nå standardiserte drivenheter i tre effektive og vedlikeholdsvennlige versjoner som er tilpasset typiske krav ved transportørapplikasjoner. LogiDrive-systemene gjør det enklere å velge det riktige drevet til applikasjonen og gjør antallet forskjellige varianter lavere og mer oversiktlig.

IE4-synkronmotorer med nominell effekt på 1,1 kW, 1,5 kW og 2,2 kW kombineres med totrinns vinkelgir for hastighetsområder på 0–565 o/min (størrelse 1) eller 0–482 o/min (størrelse 2 og 3). Trinnløs transmisjon i området fra 1 til 500. Distribuerte frekvensomformere som monteres på transportørrammen i nærheten av motoren gir optimal tilgjengelighet. Omformerne har en nøkkelbryter for frakobling fra kontrollsystemet og en retningsbryter for lokal konfigurasjon.

LogiDrive-systemene er utviklet for horisontale eller skråstilte transportører. De integrerer sikkerhetsfunksjonene STO og SS1 i samsvar med DIN EN 61800-5-2 og DIN EN 60204-1. Motorene har svært god overbelastningskapasitet. Hele systemet er modulbasert, og alle komponentene kan tas ut til service separat. Dette gir en betydelig reduksjon av vedlikeholds- og reparasjonskostnadene. NORD integrerer alle standard feltbuss- og industrielt Ethernet-grensesnitt direkte i AC-vektordrevet. LogiDrive-systemene leverer driftssikker ytelse over hele verden og passer til 50 Hz og 60 Hz AC-frekvens.
 
Selskapets bakgrunn
NORD DRIVESYSTEMS med deres cirka 3200 ansatte er en av verdens ledende leverandører av fullskala og altomfattende løsninger. NORDs produktportefølje strekker seg fra standard drev til skreddersydde løsninger for krevende bruksområder, f.eks. basert på energieffektive eller eksplosjonsbeskyttede drev. Bruttoomsetningen i forretningsåret 2015 var på 540 millioner euro. Selskapet ble grunnlagt i 1965 og har nå vokst til å inkludere datterselskaper og distributører i 89 land over hele verden. NORD har etablert et omfattende distribusjons- og tjenestenettverk for å sikre korte leveringstider og for å tilby kundefokuserte tjenester på kort varsel. NORDs brede utvalg av girtyper dekker momenter fra 10 Nm til 250 000 Nm. Selskapet produserer også motorer i størrelser fra 0,12 kW til 1000 kW og tilsvarende kraftelektronikk i form av frekvensomformere. NORDs utvalg av omformere består av konvensjonelle modeller for installasjon i kontrollkabinetter i tillegg til fullintegrerte enheter i desentraliserte utgaver.
Mer informasjon: www.nord.com
 

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.

Schneider GFS crop

Banebrytende innen håndtering av elektro- og automasjonssystemer

Schneider Electric lanserer EcoConsult konsulenttjenester. Gjør anlegg mer stabile, effektive og bærekraftige. EcoConsulttjenestene leveres av et nordisk rådgiverteam som er dedikert til revisjon, evaluering og kartlegging av elektro- og automasjonsutstyr/-systemer. De benytter både ekspertise og banebrytende programvare med digital tvilling-teknologi.

Holla Goodtech crop

Goodtech og Wacker Chemicals fortsetter transformasjonen på Holla

Wacker Chemicals Norway AS har nylig valgt Goodtech til å gjennomføre oppgradering av kraftforsyning, samt kompensering og filtrering av strøm på sitt anlegg på Holla Industripark. Oppgraderingen muliggjør en fremtidig økning i effekt på ovn 4, samt fornyelse av all elektrisk utrustning, forbedret instrumentering, visualisering og kontroll av bryterne sammenlignet med dagens løsning.