Baumer Flex crop_edited-1

Sensorene har IO-Link

Effektiv og fleksibel væskebehandling med den nye Baumer FlexFlow-familien av strømnings- og temperatursensorer

Med sin FlexFlow-familie av strømnings- og temperatursensorer har Baumer utvidet sitt sortiment av prosessensorer. Basert på det kalorimetriske måleprinsippet kan FlexFlow-familien overvåke både strømningshastigheten og mediumtemperaturen.

Sensorene har IO-Link og enten to koblingsutganger eller én koblingsutgang og én analog utgang (4...20 mA/ 0...10 V), avhengig av innstillinger og koblinger. PF20H- og PF20S-versjonene passer til hygiene- og industrianvendelser.

Kombinasjonen av to målefunksjoner i én sensor reduserer antall målepunkter i lukkede systemer og minimaliserer kostnadene for installasjon, service og lagring. Takket være sin symmetriske, sentrerte utforming kan sensorene installeres optimalt i prosessen uavhengig av installasjonsposisjon og -orientering. Dette garanterer presise målinger og prosessikkerhet.

Flere sensorer kan konfigureres samtidig via IO-Link. Dette forenkler justeringen av koblingspunktet for ulike prosesstrinn under oppsett eller partiveksling og sparer tid. Innhenting og evaluering av diagnostiske data er hele tiden mulig, slik at systemets nyttbare tid økes.

FlexFlow-sensorer har en robust innfatning av rustfritt stål med innebygd elektronikk og evalueringsenhet. Komplekst ledningsnett og kontrollkabinett samt ytterligere brukergrensesnitt er derfor ikke påkrevd. Dette forenkler driften og muliggjør effektiv prosessbehandling.

Alle modeller er varmeresistente opp til 150° C og har dermed CIP- and SIP-kapasitet.

Mer informasjon: www.baumer.com/flexflow

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...
670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...
Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad.