Eaton-DC1-range-extension-c

Parameterne lett overføres til flere enheter ved hjelp av spesiell minnepinne

Eaton PowerXL DC1-frekvensomformer: Maksimal fleksibilitet, nå opptil 22 kW

Eaton har utvidet sitt utvalg av kompakte PowerXL DC1-frekvensomformere ved å legge til en høyeffekts modell på 22 kW. Denne kompletterer nå en stor bredde med størrelser  fra 0,37 til 22 kW.

Typiske bruksområder som dekkes av DC1 er pumper og vifter, transportbånd, roterende maskiner, og fyllemaskiner.

DC1-frekvensomformere har et imponerende raskt og enkelt oppsett. Eksempelvis kan parameterne  lett overføres til flere enheter ved hjelp av en spesiell minnepinne. Dette gjør dem spesielt godt egnet for masseproduksjon spesielt i maskinbygger applikasjoner.

Alle DC1-modellene har IP20-gradering, med mulighet for IP66-beskyttelseopp til 7,5 kW. Siden ytelsen forblir uberørt selv ved omgivelsestemperaturer på opptil 50 °C, er produktene ideelle for bruk i styreskap og i krevende miljøer..

«Utvidelsen av produktserien PowerXL DC1-frekvensomformere, er styrt av kundebehov. Det er veldig viktig for oss å jobbe tett med kundene våre for å hjelpe dem med å realisere nye prosjekter raskere og mer effektivt», forklarer Michael Fredriksen, produktsjef for omformere hos Eaton. «For enkle bruksområder gjør den nye høyeffekts modellen det mulig for kundene å forbli innenfor DC1-produktserien, der de før måtte ha byttet til dyrere produkter med flere og unødvendige funksjoner.»

I PLS-programmet CoDeSys, finnes det funksjonsblokker som enkelt linker PowerXL frekvensomformere  til Eatons kontrollsystemer og HMI-er. I tillegg til standard Modbus RTU- og CANopen-grensesnitt, har omformerne grensesnitt til  Eatons intelligente lednings- og kommunikasjonsteknologi:  Smartwire-DT.

Den utvidede DC1-produktrekken slutter seg til et bredt utvalg av energisparende løsninger for motorene som Eaton tilbyr. Du finner mer informasjon på www.eaton.eu/moem-ee. Du får siste nytt ved å følge oss på Twitter (@ Eaton_EMEA) eller på LinkedIn (Eaton EMEA).

Om Eaton
Eaton er et strømstyringsselskap som hadde en omsetning på USD 20,9 milliarder i 2015. Eaton leverer energieffektive løsninger, som hjelper våre kunder med å håndtere elektrisk, hydraulisk og mekanisk kraft på en effektiv, sikker og bærekraftig måte. Eaton har ca. 95 000 ansatte og selger produkter til kunder i mer enn 175 land.

Besøk www.eaton.no for mer informasjon.

 

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.