Eaton-DC1-range-extension-c

Parameterne lett overføres til flere enheter ved hjelp av spesiell minnepinne

Eaton PowerXL DC1-frekvensomformer: Maksimal fleksibilitet, nå opptil 22 kW

Eaton har utvidet sitt utvalg av kompakte PowerXL DC1-frekvensomformere ved å legge til en høyeffekts modell på 22 kW. Denne kompletterer nå en stor bredde med størrelser  fra 0,37 til 22 kW.

Typiske bruksområder som dekkes av DC1 er pumper og vifter, transportbånd, roterende maskiner, og fyllemaskiner.

DC1-frekvensomformere har et imponerende raskt og enkelt oppsett. Eksempelvis kan parameterne  lett overføres til flere enheter ved hjelp av en spesiell minnepinne. Dette gjør dem spesielt godt egnet for masseproduksjon spesielt i maskinbygger applikasjoner.

Alle DC1-modellene har IP20-gradering, med mulighet for IP66-beskyttelseopp til 7,5 kW. Siden ytelsen forblir uberørt selv ved omgivelsestemperaturer på opptil 50 °C, er produktene ideelle for bruk i styreskap og i krevende miljøer..

«Utvidelsen av produktserien PowerXL DC1-frekvensomformere, er styrt av kundebehov. Det er veldig viktig for oss å jobbe tett med kundene våre for å hjelpe dem med å realisere nye prosjekter raskere og mer effektivt», forklarer Michael Fredriksen, produktsjef for omformere hos Eaton. «For enkle bruksområder gjør den nye høyeffekts modellen det mulig for kundene å forbli innenfor DC1-produktserien, der de før måtte ha byttet til dyrere produkter med flere og unødvendige funksjoner.»

I PLS-programmet CoDeSys, finnes det funksjonsblokker som enkelt linker PowerXL frekvensomformere  til Eatons kontrollsystemer og HMI-er. I tillegg til standard Modbus RTU- og CANopen-grensesnitt, har omformerne grensesnitt til  Eatons intelligente lednings- og kommunikasjonsteknologi:  Smartwire-DT.

Den utvidede DC1-produktrekken slutter seg til et bredt utvalg av energisparende løsninger for motorene som Eaton tilbyr. Du finner mer informasjon på www.eaton.eu/moem-ee. Du får siste nytt ved å følge oss på Twitter (@ Eaton_EMEA) eller på LinkedIn (Eaton EMEA).

Om Eaton
Eaton er et strømstyringsselskap som hadde en omsetning på USD 20,9 milliarder i 2015. Eaton leverer energieffektive løsninger, som hjelper våre kunder med å håndtere elektrisk, hydraulisk og mekanisk kraft på en effektiv, sikker og bærekraftig måte. Eaton har ca. 95 000 ansatte og selger produkter til kunder i mer enn 175 land.

Besøk www.eaton.no for mer informasjon.

 

SINTEF_5G_7 crop

Industri 5.0 - Mennesket i fokus

Industri 5.0 handler om å løfte blikket litt. Løfte blikket ut av bedriften og ta innover seg de store samfunnsutfordringer man står oppi. – Det være seg bærekraft, et viktig element, og det vi kaller resiliens, altså evnen til å motstå alle disse hendelsene som skjer rundt oss hele tiden. Enten det er kriger eller pandemier, eller en brå slutt i forsyningskjedene, og samtidig gå i mennesket – settes i fokus på en litt ny måte, sier Bjørnar Henriksen, seniorforsker, SINTEF Digital Teknologiledelse.

Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad. 

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

AMNYTT 02 2024 kollasj crop

AMNYTT 02 2024 er publisert


  •  

  • Konseptet Industri 4.0 ble lansert av den tyske regjering høsten 2011. Nå har EU tatt et nytt initiativ. Industri 5.0 er lansert. I erkjennelsen av at teknologi fungerer ikke uten god og riktig involvering av mennesker rettet det nye initiativet seg mot utnyttelsen av mennesket i det totale bilde. I tillegg tar Industri 5.0 også hensyn til miljømessige forhold. 


les mer...