Axflow ny avd crop

For å lede AxFlow’s satsing på ventiler er Lasse Torvund ansatt

AxFlow AS utvider driften med ny avdeling for ventiler

Ventilsatsingen i AxFlow har stått på dagsorden lenge allerede. Fra 1. september er det nå på plass en ny avdeling som skal ha ansvaret for distribusjonsavtalene som er inngått med finske Metso og tyske VAG. 

Avtalen med Metso omfatter varemerker som alle er godt kjent i det norske markedet; Jamesbury, Neles, Mapag og Stonel. Metsos ventiler, i hovedsak reguleringsventiler, er designet for bruk innen prosessindustri, offshore og petrokjemi. VAGs ventilprogram er i hovedsak rettet mot vannapplikasjoner, først og fremst innen VA og kommunalteknikk.

For å lede AxFlow’s satsing på ventiler har vi ansatt Lasse Torvund fra MRC Global AS. Lasse, som tilrådte i sin stilling 1. september har bred erfaring fra ulike ventilselskaper som Metso Automation og Tyco Valves. Lasse har sin ingeniørutdannelse fra Høgskolen i Oslo og Akershus og har flere ganger vært benyttet som foredragsholder på Tekna’s kurs «Offshoreinstrumentering».

Flere ansettelser er allerede på plass, men presentasjon av øvrige ansatte kommer på et senere tidspunkt da dette dreier seg om personer som per i dag er i et annet ansettelsesforhold. Vi er også på jakt etter ytterligere en ansatt med relevant kompetanse for en nyoppstartet ventilavdeling.

 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien. 

Erik Hansen Testdal

Ny produktansvarlig BU MI/IFC/ICS hos Phoenix Contact

Erik Hansen Testdal er ansatt som ny produktansvarlig BU MI/IFC/ICS hos Phoenix Contact. Erik (32) har en bachelor som elektroingeniør, med spesialisering innen industriell instrumentering fra NTNU Trondheim.

les mer...