Omron-NX1_background-crop

Er med på å redusere maskinens nedetid og øke produktiviteten

Avansert kontroll for kompakte maskiner

NX1 er den enkleste Sysmac*1 kontrolleren, fra Omron, som integrerer EtherNet/IP og EtherCAT-tilkobling, bevegelseskontroll og I/O i en kompakt pakke, noe som gir små og mellomstore maskiner avansert bevegelses- og sekvenskontroll.

Elektronisk CAM og interpolasjon øker maskinens hastighet og presisjon, noe som gir bedre produktivitet og kvalitet. Data som samles inn fra enhetene via den innebygde EtherCAT-porten og monterte I/O-Link-hovedenheten, kan deles mellom maskiner via den innebygde EtherNet/IP-porten. Dette er med på å redusere maskinens nedetid og øke produktiviteten med forutsigbart vedlikehold og full integrering.

Karakteristikker:

  • LD-instruksjonsutførelsestid: 3,3 ns, programkapasitet: 1,5 MB
  • Innebygd EtherNet/IP-port, EtherCAT-port og grensesnitt for SD-minnekort
  • Opptil 8 akser (inkludert opptil 4 akser med bevegelseskontroll)
  • 24 eller 40 I/O Push-In Plus terminaler på prosessoren for rask kabling
  • Bruk av NX I/O enheter i økende grad på prosessorer og distribusjon med EtherCAT
  • IEC 61131-3 standardprogrammering og PLCopen® funksjonsblokker for bevegelseskontroll

*1. Sysmac automatiseringsplattform:

OMRONs integrerte automasjonplattform skal gi komplett kontroll og administrasjon av automasjonsanlegg under én programvare. Programmering som er basert på globale standarder og globale åpne nettverk, gjør det mulig å bygge et system som er standardisert. I sentrum av denne plattformen tilbyr maskinkontrollerserien synkronisert kontroll av alle maskinenheter og avansert funksjonalitet, som bevegelse, robotikk, vision, sikkerhet og databasetilkobling. Dette tverrfaglige konseptet gjør at du kan forenkle design, redusere programmeringen og optimalisere produktiviteten.

Om Omron

Omron Corporation er et ledende firma for industriell automasjon som utnytter registrerings- og kontrollkomponentene sine for å utvide tilbudet til å omfatte kontrollkomponenter, elektroniske komponenter, elektroniske komponenter for bilbransjen, sosial infrastruktur, helse og miljø. Omron ble grunnlagt i 1933 og har nå rundt 39 000 ansatte over hele verden, og de tilbyr produkter og tjenester i 110 land og regioner. Innen industriell automasjon bidrar Omron til å skape et rikt samfunn ved å tilby automasjonsteknologier som bidrar til nyskaping innen produksjon, samt produkter og kundestøtte. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til www.industrial.omron.eu

 

Phoenix etikett crop

Ny produktetikett støtter automatisert varemottak

For å optimalisere logistikkprosessene ytterligere innfører Phoenix Contact nye produktetiketter som forenkler automatisert varemottak og varelevering hos kundene sine. De nye produktetikettene gjengir den viktigste informasjonen, som artikkelnummer, mengde, produksjonsdato, batch og opprinnelsesland, som 1D-strekkode og/eller 2D-datamatrisekode. 

JFK Werma WeAssist crop

Reduser risiko og usikkerhet, og spar deg for kostbar nedetid

Mangelen på sanntidsinformasjon kan føre til uventede flaskehalser og produksjonsnedetid, noe som til slutt påvirker bedriftens lønnsomhet. Med WeAssist prosessoptimaliserings-system fra JFKnudtzen kan du løse utfordringene.

Graphic Group Mensch & Medien Gm

Elektronisk komponentbeskyttelse for 48 V forbrukere

Med de nye, enkanals automatsikringene PTCB fra Phoenix Contact sikres nå også last med forsyningsspenning på 48 V DC elektronisk. Komponentbeskyttelsen kan kombineres med rekkeklemmeporteføljen CLIPLINE. 

UR30 crop

Universal Robots lanserer ny kraftkar – løfter hele 30 kg

Til tross for at den nye roboten er råsterk, er den fortsatt betegnet som samarbeidende. Nye UR30 er nå endelig klar for det norske markedet melder distributøren Kameleon Robotics. Verdens største produsent av samarbeidende roboter, Universal Robots, lanserte rett før jul en helt ny robot i sin nye produktserie.