Njord A Thomas Sola - Statoil crop

Kontrakten omfatter de fleste av segmentene Autek jobber i. Foto Thomas Sola

Autek tildelt feltinstrument kontrakten til NJORD A PLATFORM UPGRADE Prosjekt

Autek har blitt tildelt av Kværner på vegne av Equinor kontrakten for Felt Instrumentering. Dette er en strategisk meget viktig kontrakt for Autek

Vi etablerte oss i Stavanger da oljeprisen var lav, og nå har vi vunnet en stor kontrakt, sier Helge Larsen. Han er avdelingsleder i Stavanger for drammensfirmaet Autek, en familiebedrift som leverer produkter og tjenester innen trykk-, temperatur-, nivå- og gjennomstrømmingsytemer innen olje og gass.  – Vårt firma valgte å satse selv om oljenedturen fortsatte. Det har betalt seg nå, sier Larsen.

I kontrakten inngår:

  • trykk
  • temperatur
  • nivå
  • flow Instrumentering  
  • samt sammenstilling / montasje av systemer.

Kontrakten omfatter de fleste av segmentene Autek jobber i, kommenter Helge Larsen, avdelingsleder Autek Vest.

Vi får med denne tildelingen anledning til å utøve vår tekniske ekspertise sammen med å bevise våre styrker innen prosjekt gjennomføring, fleksibilitet og dokumentasjonsarbeid. Autek er virkelig stolte og ydmyke av den tilliten vi blir vist med signeringen og ser frem til et fruktbart samarbeid og gjennomføring av prosjektet.

Denne type oppdrag er vår organisasjon virkelig rigget for, avslutter Larsen entusiastisk. Arbeidet er allerede i gang og strekker seg frem til 2020.

Njord er et oljefelt i Norskehavet, 30 km vest for Draugen. Njord A-plattformen ble satt i drift i 1997, men stengt ned i 2016 på grunn av strukturelle problemer med plattformen. Den skal settes i gang igjen i 2020, og skal også betjene satellittfeltet Hyme.

 

Jorrit Lousberg

Europas største energilagringssystem i drift på Johan Cruijff ArenA

Kombinerer Eatons xStorage strømkonverteringsenhet og 148 Nissan LEAF-batterier

3 megawatts energilagringssystem sørger for mer effektiv, bærekraftig og pålitelig energiforsyning til Nederlands største stadion. Nylig ble det største energilagringssystemet som bruker elbilbatterier i Europa satt i drift på Johan Cruijff ArenA i Amsterdam, Nederland.

les mer...
Solcelle crop

Otovo og Solar Norge inngår strategisk partnerskap

Solenergimarkedet i Norge utvikler seg raskt,

Otovo, Norges ledende leverandør av solcelleanlegg til privatmarkedet og Solar Norge AS har inngått et strategisk partnerskap om innkjøp og salg av solceller og Sunstyle solcelletak

les mer...
96641_1000

Cloud-IoT-Gateway for Proficloud

Allerede eksisterende anlegg kan sende tilstandsinformasjon til Proficloud

Proficloud fra Phoenix Contact er et åpent IoT-system for utforming av egnede løsninger for alle applikasjoner. Dette kan være skybasert datainnsamling, -analyse eller et omfattende automatiseringskonsept.

les mer...
High-end Industrie-PC der neuesten Generation / High-end industr

Utnytt det beste fra to verdener

Vil se betydelige ytelsesfordeler

Programmerbare kontroller og personlige datamaskiner er begge kraftige verktøy i industrielle miljøer. Hver gir de forskjellige fordeler som verktøy i bedriftens arbeid med å få rask og effektiv produksjon og. Produksjonssjefer som evner å unytte begge teknologiene i fellesskap, vil se betydelige ytelsesfordeler.

les mer...