Festo-VSNC-crop

Ggaranterer lenger levetid på aktuatoren

Allsidige applikasjoner med prosessventiler

NAMUR-ventilen VSNC, fra Festo, er globalt sertifisert i henhold til standarder for eksplosjonsbeskyttelse, og kan brukes i mange ulike bransjer og applikasjoner. Den kjennetegnes av dens moderne design, holdbar kvalitet og 100 % testet teknologi og materiale.

NAMUR-ventilen VSNC styrer effektivt og driftssikkert flowet for mange ulike typer av medier under skiftende omgivelsesforhold. Dette er mulig gjennom et bredt utvalg av ventilfunksjoner og et temperaturområde på -20 til 60 °C.

Retur av eksosluft

Den nye pilotventilen kan enkelt tilpasses til bruk sammen med enten en enkeltvirkende eller dobbeltvirkende aktuator for å få enda større fleksibilitet. Når man vrir pakningen 180° konverteres en 5/2-ventil til en 3/2-ventil. Med 3/2-ventilen føres eksosluften via pakningen inn i aktuatorens fjærkammer. Dette beskytter fjærkammeret mot forurenset luft, garanterer lenger levetid på aktuatoren og effektiviteten.

Fleksibelt elektrisk interface øker prestasjonen

Festo sitt sortiment av tilbehør til ATEX og IEC Ex-sertifiserte magnetspoler for zone 1 og 2, samt systemer sertifisert i henhold til NEC 500 til klasse 1 div 1 og 2 er spesielt utviklet for miljøer med eksplosiv atmosfære.

Designet av VSNC betyr at alle disse spolene, selv med forskjellige typer beskyttelse, kan monteres på et robust ankerrør i rustfritt stål og gir dermed mulighet for allsidige applikasjoner.

Enkel bestilling

Med ferdig monterte ventiler sparer du både tid og arbeid som gjør det ekstra enkelt. Pilotventilene fra Festo er et brukerorientert modulsystem som er enkelt å bestille. Det er et kompakt og praktisk sortiment enten du ønsker være i ATEX/IEC Ex-zone eller i vanlig industrisone. Ta kontakt med Festo for ytterligere informasjon.

Phoenix etikett crop

Ny produktetikett støtter automatisert varemottak

For å optimalisere logistikkprosessene ytterligere innfører Phoenix Contact nye produktetiketter som forenkler automatisert varemottak og varelevering hos kundene sine. De nye produktetikettene gjengir den viktigste informasjonen, som artikkelnummer, mengde, produksjonsdato, batch og opprinnelsesland, som 1D-strekkode og/eller 2D-datamatrisekode. 

JFK Werma WeAssist crop

Reduser risiko og usikkerhet, og spar deg for kostbar nedetid

Mangelen på sanntidsinformasjon kan føre til uventede flaskehalser og produksjonsnedetid, noe som til slutt påvirker bedriftens lønnsomhet. Med WeAssist prosessoptimaliserings-system fra JFKnudtzen kan du løse utfordringene.

Graphic Group Mensch & Medien Gm

Elektronisk komponentbeskyttelse for 48 V forbrukere

Med de nye, enkanals automatsikringene PTCB fra Phoenix Contact sikres nå også last med forsyningsspenning på 48 V DC elektronisk. Komponentbeskyttelsen kan kombineres med rekkeklemmeporteføljen CLIPLINE. 

UR30 crop

Universal Robots lanserer ny kraftkar – løfter hele 30 kg

Til tross for at den nye roboten er råsterk, er den fortsatt betegnet som samarbeidende. Nye UR30 er nå endelig klar for det norske markedet melder distributøren Kameleon Robotics. Verdens største produsent av samarbeidende roboter, Universal Robots, lanserte rett før jul en helt ny robot i sin nye produktserie.