EH-110-crop

TNS Infratest undersøkelser viser at kundene er svært tilfreds med personellet

110 års jubileum hos Endress+Hauser AS i Lier

Endress+Hauser AS er heldig som har en svært stabil arbeidsstokk som utgjør «kjernen» i selskapet. For en markedsleder er dette essensielt, noe tilbakemeldingene fra selskapets kunder også tilsier. Nå jubilere flere av de ansatte.

Jevnlige undersøkelser i regi av TNS Infratest viser at kundene er svært tilfreds med personellet hos Endress+Hauser. I løpet av de siste 25 årene er det mange personer i den norske industriverdenen som har stiftet bekjentskap med Endress+Hausers jubilanter.

Fra venstre i bilde ser vi Paul Bøe (25 år), Eskil Andreassen (10år), Pål Thorkildsen (25år), Anne Brita Mehl (25år) og Magne Myrhaug (25år).

Endress+Hauser AS er et datterselskap av Endress+Hauser i Basel-CH. Det globale konsernet teller 13.000 medarbeidere og omsetter for over to milliarder Euro. I Norge har selskapet vært tilstede siden 1973.

Hovedkontoret er på Tranby i Lier. Selskapet har avdelingskontorer i Bergen og i Sandefjord.

Krohne ny nov crop

Nyansatt Serviceingeniør hos KROHNE Instrumentation

Gleder han seg til å ta fatt på oppgavene i serviceavdelingen

Henrik Teien Pedersen er ansatt som ny serviceingeniør i KROHNE. Med fagbrev i bunnen har han en bachelor i maskin, med fordypning i materialteknologi.

les mer...
Matek magnus crop

Matek-Samson Regulering AS utvider salgsstaben

Primær oppgavene vil være salg og support med utstrakt kundekontakt

Magnus Bjerva er ansatt som salgsingeniør ved Matek-Samson Regulering AS kontor i Skien. Han er utdannet ingeniør fra UiS og har tidligere jobbet for Schlumberger og Archer og har erfaring fra offshore virksomhet.

les mer...
Thor Hebnes Norway

Ny automasjonsingeniør ansatt hos Festo

Opppgavene vil blant annet være support på avanserte systemer

Festo satser ytterligere med ansettelse av ny automasjonsingeniør. Stein Rasmussen ble en del av Festo høsten 2017 og vil bidra til å styrke Festo sin supportavdeling. 

les mer...
Phoenix ny regionsjef crop

Nyansatt i stillingen som regionssjef sør hos Phoenix Contact AS

Har mange års erfaring fra fabrikkautomasjon og bearbeiding av industrikunder

Yngve Bekkevik ble ansatt hos Phoenix Contact AS 1. september i år. Han starter i stillingen som regionssjef sør. Yngve skal jobbe ut fra et avdelingskontor i regionen og vil bli lokalisert i området rundt Porsgrunn.

les mer...