Metler-fuktighet-crop

Et utmerket middel til å sikre at fuktighetsmålingene konsekvent er korrekte

10-minutters test fra METTLER TOLEDO kan forbedre fuktighetsanalyse

En rask, enkel og kostnadssvarende 10-minutters test bidrar til å sikre pålitelige fuktighetsanalyseresultater og innfrir kravene til regulerte bransjer. Denne raske testen gjør at fortløpende resultatsikring er innenfor rekkevidden til selv de travleste laboratoriene for å øke produktiviteten og kvaliteten.

Rutinemessige fuktighetsanalysetester mellom profesjonelle kalibreringer, er et utmerket middel til å sikre at fuktighetsmålingene konsekvent er korrekte. Regelmessig testing av ytelsen neglisjeres imidlertid ofte fordi tradisjonelle metoder er tidkrevende og upraktiske.

METTLER TOLEDO tilbyr nå en løsning: SmartCal™. Dette nyskapende teststoffet tilbyr et raskt middel til å bekrefte ytelsen til en fuktighetsanalysator. Bruk av SmartCal ytelsestesting tar kun 10 minutter og den gjennomføres på samme enkle måten som en vanlig fuktighetsmåling.

I tillegg, som en generell funksjonskontroll, tester SmartCal samtidig både varme- og vektenhetene. Når resultatene ligger innenfor forventede toleranser, bekrefter den alle målingene som er foretatt siden forrige test. Disse resultatene vises i en serie på tydelige lesbare målerapporter for enkel overvåkning. De kan enten lagres direkte i instrumentet eller angis manuelt i en gratis, bekreftet Excel®-rapport.

METTLER TOLEDO tilbyr også en sertifisert versjon av SmartCal. SmartCal er testet av det uavhengige tyske føderale instituttet for materialforskning og -testing. Det tilfredsstiller krav fra myndighetene og er ideelt for høyregulerte miljøer som krever et ekstra nivå av resultatforsikring.

Den beste måten å komme i gang på, er METTLER TOLEDOs SmartCal StarterPac. Den inneholder alt som trengs for å komme i gang med rutinemessig testing av fuktighetsanalysatoren: 12 poser, alt tilbehør – inkludert bruksanvisningen – rapportmaler, termo-hygrometer og bekreftelsesdokumentasjon.

Du finner mer informasjon om prinsippene bak SmartCal, samt hvordan den brukes til raskt å innhente ytelsesforsikring under vis mer produktinformasjon.

Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad. 

Phoenix etikett crop

Ny produktetikett støtter automatisert varemottak

For å optimalisere logistikkprosessene ytterligere innfører Phoenix Contact nye produktetiketter som forenkler automatisert varemottak og varelevering hos kundene sine. De nye produktetikettene gjengir den viktigste informasjonen, som artikkelnummer, mengde, produksjonsdato, batch og opprinnelsesland, som 1D-strekkode og/eller 2D-datamatrisekode. 

Emerson ASCO_327C_Group crop

Emerson-magnetventil med høy strømning øker pålitelighet og driftseffektivitet

ASCO-serien 327C magnetventil har et direktevirkende design med høy strømning for overlegen strømningskontroll og driftssikkerhet. Emerson har introdusert en ny ASCO-serien 327C magnetventil med et direktevirkende design for høy strømning som leverer et overlegent strømning/kraft-forhold sammenlignet med lignende ventiler. 

Pepperl Purge_Animation_Standbild crop

Pålitelig og sertifisert i alle verdensdeler: Globale purge-løsninger

Purge  eller på norsk Overtrykkspyling er en allsidig beskyttelsesmetode som kan brukes i en lang rekke industrielle applikasjoner. Basert på prinsippet om adskillelse mellom eksplosjonsfarlig og sikker atmosfære, gir den eksplosjonsbeskyttelse for både gassfare og støvfare. Videre er det også en av få typer beskyttelse som gjør at konvensjonelt utstyr kan brukes i potensielt eksplosive atmosfærer.